The ugly truth

Nekad davno, ne baš toliko davno, u vrijeme naših roditelja, momci i cure su imali 2 opcije: biti ili ne biti U VEZI. Danas nekih 20-tak godina poslije , dosta se tog promijenilo. Nova generacija mladih pod velikim utjecajem  facebook-a uvela je i nove pojmove npr; „prijatelji s povlasticama“, ljubavnici, seks na jednu noć, komplicirano stanje, bockanje itd. Ti pojmovi  se cešće vežu za muškarce, a rjeđe za žene, jer žene su (kao) samo za vezu .
Takvi pojmovi pomažu im da dođu do cilja, tj. da budu na glasu frajera. Sad, definirati frajere je jako teško. Nekad su ,po pricama moje majke, frajeri bili uglavnom jako markantni muškarci, a danas ja pojam frajera mogu izjednacit sa žigolom. Nešto što je zajednicko svim današnjim muškarcima je : uvijek je u njihovom životu postojala neka žena  koja ih je u prošlosti uništila i sad se ponašaju tako kako se ponašaju , frajerski, prema svim ostalim ženama. To tužno iskustvo dovodi ih do želje da nahrane svoj ego stvarajući što duži spisak žena s kojima se hmm…“druže“ ( za njih je to kažu pozitivno, tako stjecu iskustvo). Svi oni imaju želju bit u vezi s manekenkom  a  „družit“ se onom koja ima veće obline, svi bi se oni iživili i na kraju oženili djevicu, svi oni pokušavaju napit cure da ih lakše dobiju, ali njihova prava cura ne smije ni primirisati alkohol, svaki voli odmjerit curu u suknjici, ali njihova prava cura mora biti pristojno obucena da se ne bi slucajno još neki okrenuo za njom … I tako mogu ići u beskraj s nabrajanjem.
A sad malo o ženama , ne znam dali da ih hvalim ( što su prestale biti konzervativne ) ili da ih kudim    ( što pretjeraju s nemoralnim ponašanjem) .Većina žena  se pocela voditi politikom muškaraca, pa lako pristaju na prijateljstva s povlasticama, nose suknjice , izbaciju grudi – izazivaju, nije ih stid napit se i bit s nekim na jednu noć . Kao i muškarci – frajeri , tako i žene – lošeg morala imaju nešto zajednicko . One ne prave listu, ne pamte imena i prezimena, ne kvocaju, iživljavaju se na „prijateljima s povlasticama“, za koje je poželjno da odu iz kreveta prije nego se pijevac treći put oglasi , odnosno prije zore. Uvriježeno je mišljenje u većine danas , da muškarac koji je bio s više žena je frajer, a žena koja je bila s više muškaraca , oprostite mi na izrazu, ali ona je kurva. Sad da ja vas pitam, što je s onim da se tako stjece iskustvo? Žene ne trebaju biti iskusne? Za kraj samo par napomena muškarcima. Sljedeći put kad odete van , pijani, smrdljivi ko svinje, s glupom pricom, i u takvom stanju  se stvarno i svidite nekoj curi, nemojte se bojati pa ko bi vas takve poželio za vezu, i ona vas hoće samo za tu noć. Nemojte se izvlaciti s pricom : „ pa cuj ja sam sad izašao iz veze“ ili „ ja imam curu“. Na ovaj prvi izgovor odgovor je „ ne zanima me“ a na ovaj drugi „ja nisam ljubomorna na tvoju curu“. Zašto su žene postale takve? Ucile su od najboljih FRAJERA.

Provjeri ovo!

Članak o debljanju part 2.

Zadnji put sam zapoceo svoju pricu o takozvanom ‘debljanju’, i stao a da zapravo i …