Zašto se zatvorila pošta na Savi?

postasava

Već nekoliko dana unazad stanari Studentskog doma Stjepan Radić nailaze na zatvorena vrata poštanskog ureda. Nažalost, ona će i u buduće ostati zatvorena, barem kao pošta.

Odluka je to koju je donijela navedena institucija iz nepoznatih razloga. U Studentskom centru su također iznenađeni ovom brzom odlukom Hrvatske pošte. Tijekom ljeta su zahtijevali manji prostor, što im je omogućeno pregrađivanjem i odvajanjem u manju prostoriju dok će veća biti prenamijenjena u recepciju doma.

Odluka o raskidu najma stigla je oko 20. veljače. Razlozi su nepoznati, a može se samo špekulirati da ”nije dobro radila”. Iz Studentskog centra navode kako je i njima žao što se ovo dogodilo te da je to isključivo želja Hrvatske pošte. Na ovaj način će studenti i stanari doma na Savi ostati zakinuti za jednu veoma važnu uslugu. Ipak, prenamijena prostora će ići u suradnji sa Studentskim odborom doma na Savi i pokušat će se izaći u susret studentskim zahtjevima.

Možda je ovo prilika za neku banku poput Zagrebačke, PBZ ili Splitske koje su već okrenute studentskoj populaciji. Grad od 4500 stanara je svakako mamac za sve!

www.esava.info

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …