WC mafija hara domom!

Nakon niza fakulteta, pocevši od FER-a, preko Ekonomije pa sve do Filozofskog, na meti WC mafije našli su se i Studentski centar te Studentski dom Stjepan Radić.


Naime, posljendjih mjeseci vlada opća nestašica WC papira na navedenim fakultetima. Kao glavni uzrok tome dekani fakulteta ne smatraju potrebe studenata za korištenjem istih, već su cvrstog stajališta da iza toga stoji WC mafija koja krade veće kolicine iz dana u dan. Godišnji budžet na fakultetima za wc papir od nešto više od milijun kuna bit će nadmašen – i to dvostruko!

Naime, nakon velikih prirodnih nepogoda u Aziji te gašenja postrojenja u Europi, došlo je do oskudice WC papira te se smatra da bi sve zalihe mogle biti potrošene i do kraja  4. mjeseca, dakle prije svršetka akademske godine. Na crnom tržištu cijena jedne role doseže i do 12 kuna. Studenti se pitaju: uzeti wc papir ili kartu za tramvaj?

Kako saznaje naš izvor blizak wc mafiji, ukradeni WC papir u 80% slucajeva koriste u osobne svrhe, dok 20% plasiraju na crno tržište Europske Unije.

U posjed smo došli i fotografije bogato opremljenog WC-a vlasnika wc-kartela na podrucju Zagrebacke županije…

 

Studenti su u nevjerici. Ne preostaje im ništa drugo nego nositi tamnije hlace, barem se neće vidjeti ako se …

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …