Voliš pisati, istraživati ili fotkati? Pridruži se esavi!

brand-journalism-is-better-than-content-marketing

Dragi naši sustanari, ali i svi ostali studenti! U želji da ojačamo portal esava.info i što spremniji uđemo u novu akademsku godinu te integriramo nove i mlade snage, želimo dati priliku svima vama koji se želite priključiti našem teamu i time postati dio jednog od vodećih studentskih portala u Republici Hrvatskoj!

Studentski portal esava.info nastao je prije 4 godine u malom sobičku prvog paviljona Studentskog doma Stjepan Radić. Krenuo je od studenata koji su željeli pomoći svojim sustanarima s pravovremenim i korisnim informacijama te stvoriti centralno mjesto okupljanja bivših, sadašnjih i budućih stanara Studentskog doma Stjepan Radić.

Nema veze jesi li brucoš ili stariji student. Ukoliko voliš fotkati, istraživati ili pisati – pošalji nam svoj kratki životopis s motivacijskim pismom u kojem ističeš zašto želiš biti dio naše ekipe te koja su tvoja područja interesa. Pokušavamo se orijentirati na interne stvari na Savi te će informativni i zabavni članci te intervjui sa studentima biti glavna tematika. Naši članovi rade na volonterskoj bazi, ali smo svaki trud spremni nagraditi prema našim mogućnostima.

Potrebne podatke možete poslati na info@esava.info.

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …