Uredne i fine ili pak neuredne studentice!

dlake

Lijep pozdrav!

Ne znam kako bih zapocela ovaj tekst, u mojoj glavi se vrte nespojive slike urednih i pametnih studentica za koje ne bi smo vjerovali kako su ”uredne”. Ovo bi trebalo biti sarkasticno.

Vi sigurno mislite kako su sve studentice uredne i lijepe jer ih tako vi vidite. Vjerujete, mi koje stanujemo u domu s njima (naravno tekst se ne odnosi na sve djevojke) imamo drugacije mišljenje. Dakle prica je ovakva. U studenskom domu na jednom ženskom katu postoji 6-8 tuševa. Rijetko kada je gužva, uglavnom se tuširamo u razlicito vrijeme. Najbolje je tuširati se ujutro, nakon što odu cistacice. Sigurno mislite da sam blesava ako se samo tada tuširam, nisam, ali za vecernje tuširanje je potrebna spužvica i cif ili pak domestos kako bih se sigurno i u cistom tuširala. I ne, nisu za to krive cistacice. One su velike žene za pohvalu, uvijek sve ociste kako treba i divim im se jer se svega nagledaju. Problem je u pojedinim studenticama!!!!!

urin

Uđem tako jednu vecer u tuš i imam što za osjetiti i vidjeti. Na prvi tren pomislih o Bože, povratit ću ali onda ipak uđem. Osjetim smrad urina! Da, da! Čisti urin u prvom tušu, sve se žuti s crnim dugim dlakama. (A wc je tako blizu.) Odvratno na samu pomisao, zar ne?!?!? Tuševi zaštopani, puni sapunice i kose. Dragi roditelji ovo pismo je i zbog vas. Kakve to cure odgajate. Da, ja imam samo 20 godina i nemam nikakvog iskustva sa životom, oprostite, ali mene moja majka nije tako naucila. Mene bi bilo stid ostaviti dlake u kadi, a da pri tomu znam da će se nakon mene tuširati moj otac. Moj otac ili bilo tko od vas ostalih djevojaka u domu, ili pak bilo gdje drugdje. Bilo bi me stid promašiti koš za smeće i u kupaonici ostaviti krvavi uložak ciji cijeli sadržaj možemo vidjeti. Recite mi molim vas da li je to vama lijepo!??!?!?

dlake
Mislim da je potrebno osvijestiti te ”dame”, ali i njihove roditelje, a nije nikako lijepo ni prema nama ostalim stanarkama.

Nadam se da će ovo pismo izaći u javnost i da će ga svi procitati i da će i decki poceti razmišljati o urednosti djevojaka. Mislim da će me većina studentica podržati u ovome jer većina ih je desetak minuta prvo moralo cistiti tuš. Ah, da, zaboravila sam napomenuti da ni vodu ne puštaju, a kamoli operu ruke nakon nužde.

Lijep pozdrav i uživajte u slikama! 🙂

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …