Separatisti iz 6. paviljona ponovno pokreću revoluciju na Savi

Pisali smo već i prije o separatistickom 6. paviljonu u našem domu. Njihovo ponašanje, pogotovo prkos i inat kojima udaraju na esavu, krovnu organizaciju koja okuplja sve studente studentskog doma Stjepan Radić, ocito ne staje samo na tome.

Većina vas je upoznata kako se stanari ovog paviljona skupljaju u ilegalnoj i od Uprave nedozvoljenoj grupi na facebooku „Sava 6. paviljon“. Prije 10ak dana su samoinicijativno organizirali, ni više ni manje, već „Vecer palacinki“. Na tom događaju su se okupili stanari sa svih katova doticnog paviljona. Palacinke su se dijelile, pazite sad, besplatno! U ova krizna i recesijska vremena, oni palacinke besplatno tuku. Stanovnici ostalih paviljona našeg doma nisu bili pozvani.

Ipak, esava je poslala svog službenog kontraobavještajca, koji nas je izvjestio šifriranim dopisom i slikama o ovome događaju, koji je ostao neprijavljen Upravi doma i zaštitarima. 

 uspravna1 uspravna2

Da situacija ne ostane samo na palacinkama, pobrinula se tzv. „tehnicka služba“ njihove grupe. Ukinuli su internet cijelom domu, osim 6. i 7. paviljonu. Službeno još nisu preuzeli odgovornost za hakerske napade na domski server, ali sve cinjenice ukazuju na to da iza svega stoje 6. i 7. paviljon. Nije zgoreg napomenuti da se i sedmopaviljonaši, također ilegalno, okupljaju u svojoj grupi, ali njihovo djelovanje nije ni blizu kao ovo od šestopaviljonaša.

lapacinke

Ako malo bolje procešljate po Youtubeu, možete pogledati video u kojem se u 6. paviljonu prije 7 godina, tocnije 2005. godine osnovala Republika Sava, koja je proglašena kao nezavisna, demokratska, suverena i samostalna. Kako se kroz višegodišnji period ta ideja i ideologija pokazala kao neostvariva, svoje interese su nakon 7 godina artikulirali kroz ideju o odvajanju 6. paviljona od cijelog kompleksa studentskog doma. Razlog i dalje nepoznat.

Jednostavno, nemamo rijeci za situaciju u kojoj se nalazimo. Uredništvo portala esava.info jedino izražava nadanje u bolje sutra, gdje ćemo svi živjeti zajedno, i zajedno uživati u palacinkama i internetu.

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …