SAVA – To smo mi! (Christmas edition)

studentski dom stjepan radic

Da je Studentski dom Stjepan Radić jedan od najposebnijih domova ne samo u Zagrebu već i šire, to već odavno znate. Potvrđuje se to nizom samostalnih studentskih inicijativa od stanara studentskog doma. Ovoga puta su se udružile rucice te je organizirana mala ”turneja” sv. Nikole i njegove pratnje po paviljonima doma.

Mnogi od vas su se prijavili za naše simbolicne poklonciće i izrazili želju da vide sv. Nikolu, ali iz nažalost poznatih razloga nismo bili u mogućnosti ići dalje od prva tri paviljona. Ipak, predbožićni duh se proširio cijelom Savom iako nije svugdje bio prisutan. Stotine veselih i nasmiješenih lica dovoljan su dokaz da su stanari s radošću primili ovaj mali događaj. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i na bilo koji nacin doprinijeli stvaranju još većeg zajedništva u ovom studentskom domu. Posebne zahvale idu i caffe baru Zags te A0 fotokopiraonici na kuponima kojima smo vas iznenadili!

Zaista je bilo prekrasno biti dio ove ekipe te veceri. U nastavku uživajte u videozapisima. Sve su slike ukljucene u videu. Vidimo se uskoro! 

 

esava.info

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …