Radićevi dani 2015: Zahuktavaju se pripreme za događaj godine na Savi

543372_352632071469760_921747154_n

Studentski odbor Stjepan Radić ovaj tjedan je imao dva sastanka vezana uz organizaciju Radićevih dana. Naime, članovi Studentskog odbora u utorak su imali sastanak s upraviteljem našeg doma i predstavnicima Studentskog centra, gdje je izložen plan tijeka održavanja Radićevih dana, koji će ove godine biti 29. i 30. svibnja.

Studentski odbor je zajedno s upraviteljem izložio svoj plan koji je prihvaćen u cijelosti, te nam je obećana potpora u samoj organizaciji projekta Radićevih dana koji svake godine privuče veliki broj sudionika i unese duh pozitive i zajedništva na našu Savu. Nakon toga, odbor je imao redovni sastanak sa svojim članovima, na kojem su se dogovarali detalji oko snimanja povijesne fotografije Save, koje će se održati ovu subotu  na prostoru između prvog i devetog paviljona, od 15 sati.

Sretni smo zbog činjenice da je na sastanku bio prisutan veliki broj volontera koji su izrazili volju da pomognu u organizaciji Radićevih dana, a mladi i entuzijastični ljudi su upravo ono što nam treba kako bi projekt za kojeg se pripremamo cijele godine, izgledao onako kako smo zamislili i opet bio prepoznat kao jedan od glavnih simbola u kojima se iskaže zajedništvo i snaga savskih stanara.

Zbog toga vas još jednom pozivamo da se prijavite i za snimanje povijesne fotografije, koja će ove godine poslužiti kao i naslovnica Časopisa Sava. Što nas je više, to bolje, a zasigurno će nam svima biti drago za nekoliko godina prisjetiti se zajedničkih trenutaka koji su prošli i neće se ponoviti, a fotografija je i idealan način da zabilježimo Savu u ruhu kakvom je svi pamtimo, jer će nakon rekonstrukcije – Sava izgledati znatno drugačije. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite na facebook profil Studentskg odbora, tu smo da uvažimo sve vaše prijedloge, kritike i pohvale.

 Studentski odbor Stjepan Radić

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …