RADIĆEVI DANI 2015: Studentski dom Stjepan Radić spreman za događaj godine

Radićevi dani u S.D. Stjepan Radić

Sve stanare i prijatelje Studentskog doma Stjepan Radić i ove godine očekuje dvodnevnik ludi kulturni, zabavni i sportski program. Četvrti su to po redu Radićevi dani, nakon što su prvi put održani 11. lipnja 2012. godine u organizaciji Studentskog odbora S.D. Stjepan Radić s tadašnjim predsjednikom Branimirom Milardovićem. Veliki dvodnevni projekt je zaživio, a okosnicu su mu činili kulturni program u petak te sportski i zabavni dan u subotu.

Kroz ovu dosta mladu povijest Radićevih dana prošlo je na tisuće studenata koji su, svatko na svoj način, sudjelovali u stvaranju ovog projekta. Sigurno ne treba zaboraviti brojne predstave i skečeve koji su krasili kulturni program, a vjerojatno najveći boom do sada je predstavilo prikazivanje prvog dokumentarnog filma o S.D. Stjepan Radić u režiji Ivana Ožegovića te uz realizaciju naše ekipe s portala esava.info.

Osim toga, na Radićevim danima smo mogli i premijerno čuti himnu Studentskog doma Stjepan Radić te povijesni performans savskog Supermana.

Svakom novom godinom Radićevi dani su postajali bogatiji, originalniji, a i broj dana se povećavao. Tako su proteklih godina organizirana gledanja utakmica Hrvatska – Brazil u Slastičarnici Studentskog doma Stjepan Radić, te kvalifikacijske utakmice Hrvatska – Škotska na velikom platnu u domu. Vrhunska zabava je zagarantirana i ove godine te će 29. i 30. svibnja biti dani koje svakako morate rezervirati u svom kalendaru.

Ovogodišnji program Radićevih dana će izgledati ovako:

PETAK – 29.05.2015.
Otvaranje ”Radićevih dana” – s početkom u 19:30h. Očekuje vas zanimljiv program: akrobati na svili, nastup zbora Concordia discors, te središnji dio večeri – natjecanje za izbor ”Kralja i kraljice Save” u dvorani Pauk.
Na ulazu u Pauk dobit ćete poklon paket iznenađenja.

SUBOTA -30.05.2015.
Početak programa u 10:00h u dvorištu Doma
IGRE U ORGANIZACIJI ZAVIČAJNIH UDRUGA:
– Ulična košarka (za dečke) – Prijave: 091 897 75 73, Anamarija
– Nogomet 3 na 3 (za dečke) – Prijave: uskoro
– Balote – Prijave: 098 963 3808, Roko
– Turnir u kartama (bela) – Prijave: uskoro

IGRE U ORGANIZACIJI ODBORA

PRIJAVE:
sd.stjepan.radic@gmail.com – ( ime ekipe, članove, kontakt i sport za koji se prijavljuje), a možete se prijaviti i na dan događaja na info pultu.
1. Potezanje konopa
2. Pogađanje kolača iz menze
3. Beer pong
4. Vožnja bicikla što sporije “Usporka”
5. Šah
6. Odbojka s ručnicima

Osigurali smo bogat nagradni fond, prijave se svakako isplate! Kraljica i kralj Save dobivaju 2x paket aranžmana TRIP’N’FUN Party Vlak Sarajevo (10. mjesec 2015.) za sebe i njima dragu osobu. Pobjednici u igrama u organizaciji odbora ulaze u bubanj za osvajanje glavne nagrade 1x paket aranžman STUDENTIJADA Amsterdam (11. mjesec 2015.). Očekujte još mnoštvo raznih nagrada!

Svečano zatvaranje Radićevih dana bit će 30.05. u dvorani Pauk uz dodjelu medalja i izvlačenje glavne nagrade, s početkom u 22h.

Zatim druženje do sitnih sati nastavljamo uz DJ-a i zabavan program u dvorani PAUK.

Hvala i našim sponzorima: Studentski Zbor Sveučilišta u Zagrebu, Ožujskoj pivovari, Putničkoj agenciji FunFactory, Clubu Roko, Cro beer pongu, Next bike-u, Coca cola company, Studentskom centru u Zagrebu, WBC-u, portalu esava.info, Radiju Enter i Prvom radiju; koji su podržali naš događaj.

Vidimo se na Radićevim danima 29. i 30. svibnja!

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …