Predstava ‘Ona o Purku ili ti na silu fratar’ u subotu u SD Stjepan Radić

kazaliste-111

Riječ je o komediji u četiri slike koja opisuje događaje u Sinju prije Prvog svjetskog rata, koju je scenski priredio i za izvedbu prilagodio pok. Darko Delonga, glumac i redatelj, jedan od najistaknutijih članova Sinjskog pučkog kazališta, piše politikaplus.com.

Udruga „Studenti Cetinske krajine“ nastavlja svoju suradnju sa Sinjskim pučkim kazalištem, koje će nam se ovaj put predstaviti sa svojom najnovijom hit komedijom „Ona o Purku ili ti na silu fratar“. Predstava će se održati u subotu, 27. travnja 2013. godine, s početkom u 20 sati, u kino- dvorani Forum, u Studentskom domu „Stjepan Radić“.

“Ona o Purku ili ti na silu fratar”, autora pok. Marka Bakovića, dugogodišnjeg istaknutog člana sinjskog kazališta. Marko Baković godinama je zapisivao zanimljive događaje iz života Sinja i Sinjana, a rezultat toga je i tekst za predstavu „Ona o Purku ili ti na silu fratru“.

Riječ je o komediji u četiri slike koja opisuje događaje u Sinju prije Prvog svjetskog rata, koju je scenski priredio i za izvedbu prilagodio pok. Darko Delonga, glumac i redatelj, jedan od najistaknutijih članova Sinjskog pučkog kalazišta.

U predstavi glumi devet istaknutih članova Sinjskog pučkog kazališta:

PURAK Lovrin Tomašević – Lovre
GRUJO Tonći Bandalo – Tiše
PETAR Saša Miletić – Skič
BLAŽ Bruno Barać
JAKOV Ivica Križanac – Kriger
JOKO Bože Pavić – Goreta
PAŠKO Dalibor Ugrin – Dači
BRAMBUL Lovre Križanac
FRA VICE Svemir Šimac – Svemo
GVARDIJAN Boženko Delonga – Bobo.

Cijena ulaznice je 10 kuna.

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …