Pokreni se: Sportski sadržaji u S.D. Stjepan Radić

savateretana

Studentski dom Stjepan Radić nudi niz sportskih sadržaja, kako za stanare doma, tako i za ostale studente koji nisu stanari doma na Savi. Od sportskih programa izdvajamoo sljedeću ponudu:

Fitness centar S.D. „Stjepan Radić“ – teretana

Radno vrijeme:  pon – pet 10:00 – 22:00, sub 12:00 – 20:00

Cijena:125,00 kn mjesečno za svakodnevno korištenje

Pozicija: Prizemlje 11. paviljona, ulaz na vrata lijevo od glavnih ulaznih vrata u paviljon iz kruga doma

Način plaćanja: Studenti koji su legalni stanovnici S.D. „Stjepan Radić“ fitness program plaćaju pomoću xice na blagajnama doma (gdje plaćaju i stanarinu), ostali studenti plaćanje vrše preko opće uplatnice koju dobiju od zaposlenika teretane.

Upis: Prijava kod zaposlenika teretane koji će vas upoznati sa svim detaljima

Napomena: Upotreba teretane dozvoljena je samo studentima. studenti su obavezni pri ulasku u teretanu imati ixicu ili indeks.

Funkcionalni – kondicijski trening

Termini:   pon – sri – pet  (vođeni treninzi) 10:00 – 11:00, 19:00 – 20:00, 20:00 – 21:00

Vrste vođenih treninga: insanity, crossfit, rad na boks vrećama, rad na trenažerima

Mjesto održavanja: Dvorana starog fitnesa u S.D. „Stjepan Radić “ – ulaz na crvena vrata preko puta 3. paviljona

Cijena: 125 kn/mjesec – 3x tjedno, ili 140 kn/mj –3x tjedno + 2 (nevođena) treninga tjedno u fitnesu

Način plaćanja: Studenti koji su legalni stanovnici S.D. „Stjepan Radić“ funkcionalno-kondicijski trening plaćaju pomoću xice na blagajnama doma (gdje plaćaju i stanarinu), ostali studenti plaćanje vrše preko opće uplatnice koju dobiju od voditelja.

Upis: Prvi trening je besplatan za sve studente. nakon njega oni odlučuju žele li se pridružiti treninzima  i konzultiraju se s voditeljem o svemu ostalom.

Aerobik programi:

Termini: pon – sri – pet  (vođeni treninzi), 18:00 – 19:00, 19:00 – 20:00, 20:00 – 21:00, 21:00 – 22:00

uto – čet – sub (vođeni treninzi), 18:00 – 19:00, 19:00 – 20:00

Vrste vođenih treninga: aerobik, zumba

Mjesto održavanja: Plesna dvorana u 11. paviljonu. ulaz je isti kao ulaz u fitness, znači vrata lijevo od glavnih vrata za ulaz u 11. paviljon

Cijena: 125 kn/mjesec – 3 vođena treninga tjedno, ili 140 kn/mj –3 vođena treninga tjedno + 2 (nevođena) treninga tjedno u fitnesu

Način plaćanja: Studenti koji su legalni stanovnici S.D. „Stjepan Radić“ aerobik i zumbu plaćaju pomoću xice na blagajnama doma (gdje plaćaju i stanarinu), ostali studenti plaćanje vrše preko opće uplatnice koju dobiju od voditeljica.

Upis: Prvi trening je besplatan za sve studente. nakon njega oni odlučuju žele li se pridružiti treninzima i konzultiraju se s voditeljicama o svemu ostalom

Trbušni ples:

Od 1. veljače kreće program trbušnog plesa u S.D. Stjepan Radić (fitness dvorana u 11. paviljonu). Termini su utorkom i četvrtkom od 18:00-19:00. Cijena je 100 kuna/mjesečno.

Stolni tenis

U S.D. „Stjepan Radić“ postoji mogućnost igranja stolnog tenisa u jutarnjim terminima (do 14:00), osim pon – sri – pet od 10:00 do 11:00 jer se tada održavaju funkcionalno kondicijski treninzi u toj dvorani.

Radi se o dvorani bivšeg fitnesa (ulaz na crvena vrata preko puta trećeg paviljona). Tamo se nalaze stolovi, a studenti donose vlastite rekete i loptice. Stolovi su inače sklopljeni i poželjno je da ih nakon igre studenti tako i ostave. Ključ od dvorane mogu dobiti samo legalni stanovnici doma i to upitom na porti uz predočenje xice ili indeksa. Korištenje dvorane u ove svrhe je besplatno.

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …