Konačno: SC iskorištava potencijal svoje imovine

IMG-20130418-WA0002 (1)

Nakon niz godina stagniranja i ne iskorištavanja marketinškog potencijala svoje imovine, Studentski centar je učinio jako mali, ali opet dovoljan korak prema naprijed. Kao što ste mogli vidjeti, prethodnih dana su postavljeni oglasni prostori na pojedine paviljone tu u centralnom kompleksu oko 10. paviljona.

Ne treba biti neki poseban stručnjak da bi se nešto ovako ”izmislilo”, ali hajde – bolje ikad nego nikad.

Veoma atraktivna pozicija gdje prođe na tisuće ljudi dnevno zasigurno je mamac za veće kompanije, od kojih su neke već i zakupile prostor te na taj način iskoristile navedene oglasne ploče za direktnu komunikaciju sa studentima.

Nakon debelog minusa koji već dugi niz godina prati rad SC-a time je učinjen barem jedan korak prema naprijed. Ostaje još pitanje zašto 6 prostora na atraktivnim lokacijama u 12. paviljonu stoje prazni, kada bi i oni mogli donijeti dobar mjesečni prihod.

Nadamo se da će se i za te stvari pobrinuti uskoro jer minus SC-a ne ide ni na ruku nama studentima zbog vjerojatnih povećanja cijena. Tko zna, možda će  uskoro i paviljoni biti sponzorirani pa da imamo npr. Coca-Cola paviljon ili slično. Vrijedi razmisliti 🙂

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …