Kino Forum: San Ivanjske noći

U organizaciji Udruge brodskih studenata i Slavonske udruge studenata (SUS), a uz potporu Turističke zajednice grada Slavonskog Broda u Zagreb nam dolazi SATIRIČKO KAZALIŠTE MLADIH SLAVONSKI BROD.

▶ 22.05.2013. ✔
▶ Predstava ”San Ivanjske noći” (W. Shakespeare) ✔
▶ Studentski dom Stjepan Radić (Kino Forum) ✔
▶ Satiričko kazalište mladih Slavosnki Brod ✔
▶ Početak: 19:30h ✔
▶ Ulaz slobodan ✔

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda u Zagreb dolazi izvesti pravi mali spektakl – Shakespeareov ”San Ivanjske noći”.
▷ Jedno od najpoznatijih djela književnosti u originalnoj adaptaciji Satiričkog kazališta na sceni će odigrati 18 glumaca mlade brodske kazališne scene.
▷ Uz tekst hrvatske dramaturginje Lane Šarić, redateljsku je palicu preuzeo Silvio Stilinović..
▷ Predstava govori o tri svijeta – svijetu vila, svijetu kraljevskoga dvora i glumcima obrtnicima, koji naizgled gotovo da nemaju veze s cijelom predstavom, ali sve se to odmotava u završnici”
▷ Vilinskog kralja glumi Ante Orlović, koji se nakon fakulteta vratio brodskom kazalištu. “Vilinski element ovoj predstavi daje ljepotu, neopterećenost, lepršava je to igra koja s pomoću magije i trikova svaku komplikacuju brzo rješava”, pojašnjava glumac. Jednog od dva puka u predstavi utjelovit će gimnazijalac Karlo Krznarić, kojega veseli mogućnost za gegove, šale i ‘fore’ u nerealnoj igri.

Inače, riječ je o višestruko nagrađivanoj predstavi s kojom su brođani pomeli konkurenciju na 25. smotri kazališnog amaterizma.

saniv

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …