Hvala, studenti! I akcija “Oni ne biraju” polučila velik uspjeh!

Kako jedno dobro djelo nikad nije dovoljno, ZKHS pobrinuo se ovaj prosinac, tradicionalno poznat kao mjesec darivanja, uciniti ljepšim ne samo djeci u Širokom Brijegu, već i nezbrinutim trudnicama i majkama s malom djecom u Karlovcu. Ni ovaj put odziv studenata nije zakazao!


Humanitarnu akciju “Oni ne biraju” Zavicajni klub hercegovackih studenata (ZKHS), u suradnji sa Studentskim odborom Studentskog doma “Stjepan Radić” (SO SDSR) organizirao je za pomoć “Kući obitelji sv. Josipa” u Karlovcu, koja se brine za nezbrinute trudnice i majke s malom djecom. Prikupljala su se novcana sredstva, nekvarljiva hrana te odjeća.

Od 1. do 11. prosinca, koliko je trajala akcija, u kutijama postavljenim u menzi Studentskog doma “Stjepan Radić” prikupljena je lijepa svota od 5.259 kuna. Uz to, tvrtka Alca d.o.o. iz Zagreba u svrhu ove akcije donirala je sredstva za cišćenje i hranu u vrijednosti od 5.000 kuna i na tomu im najiskrenije zahvaljujemo. Veliko srce studenti su pokazali i darivavši svoju odjeću za potrebu potrebitih majki – prikupilo se 50-ak vrećica odjeće svih vrsta i velicina.

Kako nicega ovog ne bi bilo bez vas, dragi studenti Studentskog doma “Stjepan Radić”, Zavicajni klub hercegovackih studenata  i Studentski odbor S.D. Stjepan Radić izuzetno su vam zahvalan što ste se u tolikoj mjeri odazvali ovoj humanitarnoj akciji i ne sumnjamo kako će “Kuća obitelji sv. Josipa” znati cijeniti vaš božićni poklon.

zkhs.hr

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …