FOTO/VIDEO: Svatovi u Studentskom domu Stjepan Radić

Svatovi Studentski dom Stjepan Radić

Studentski dom Stjepan Radić je danas svjedočio povijesnom trenutku. U filmskom scenariju mnogobrojni svatovi su okružili balkon prvog paviljona gdje su željno iščekivali izlazak mlade. Kreativni mladoženja Luka Hudinčec je s mnogobrojnim prijateljima i stanarima s nestrpljenjem čekao izlazak njegove odabranice Ana-Marije Lakušić, studentice 3. godine PMF-a i stanarke Studentskog doma Stjepan Radić iz Gornje Bebrine pokraj Slavonskog broda.

Pripreme za ovaj spekatkl trajale su posljednjih intenzivno posljednjih dana. Ukrašene sobe, paviljon i balkoni upotpunili su romantični prizor mladog zaljubljenog para.

Prelijepa mlada i mnogobrojni svatovi su neko vrijeme boravili u pjesmi i zajedničkom veselju nakon čega su se uputili prema crkvi Marije Pomoćnice na Knežiji gdje će se u 19:00 održati vjenčanje.

Treba naglasiti kako je ovo veselje i sjajna uvertira za dvodnevne Radićeve dane koji službeno započinju večeras od 19:30 u dvorištu doma, a od 20:00 u dvorani PAUK gdje će se održati natjecanje i izbor kraljice i kralja Save. Mladencima želimo sve najbolje u zajedničkom životu uz obilje veselja, sreće i zdravlja!

Fotografije s velikog slavja provjerite u nastavku:

FOTO: Ana Juričević/esava.info
esava.info

Provjeri ovo!

12463714_10207128465042700_1741873443_n

Objavljen Natječaj za smještaj u studentske domove!

Na temelju Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u ...