FOTO: Odabirom kralja i kraljice Save otvoreni Radićevi dani

Radićevi dani 2015.

U organizaciji Studentskog odbora Stjepan Radić, u petak, 29.05.2015. službeno su započeli Radićevi dani 2015. godine u Studentskom domu Stjepan Radić. Mnogobrojni zainteresirani svjedočili su vjerojatno najboljem prvom danu u povijesti ove najveće domske manifestacije. Program je započeo u 19:30 akrobacijama na svili u dvorištu doma da bi se u 20:00 prebacio u dvoranu PAUK gdje se održao izbor za kralja i kraljicu Save.

Iako sam naziv sugerira na izbor ljepote, ovdje se 7 muškaraca i 8 djevojaka moralo dokazati u ukupno sedam igara. Tražili su se spretnost, brzina i znanje. Potrage za predmetima u publici poput grudnjaka, bokserica, štikli i WC papira izazvale su gromoglasan smijeh među stotinama prisutnih stanara Studentskog doma Stjepan Radić.

Ni ostale igre nisu bile manje zanimljive te su tako natjecatelji morali pucati balone i prenositi hranu s jedne na drugu stranu kako bi na kraju bodovanja zauzeli prvo mjesto. Najspretniji i najsretniji bili su Tarik i Ana kojima ovim putem čestitamo! Program su otvorili i zatvorili članovi Cajklape koji su izveli himnu Radićevih dana te nekoliko popularnih hitova. U nastavku provjerite fotogaleriju (Foto: Mate Stipić).

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …