esava i Bamboos pozivaju studente na besplatnu konzumaciju i kreaciju novog pića na tržištu!


U srijedu, 28.3. studenti doma na Savi imaju jedinstvenu priliku zajednicki stvoriti vrhunski Bamboos wine&cola okus.

            E-Sava i Bamboos wine&cola odlucili su ukljuciti studente doma na Savi u zanimljiv, zabavan, ali prije svega «edukativan» projekt.

 Od cetvrtka 22.03. pa do ponedjeljka 26.03. traju prijave za mini kućne tulume koje će studenti samostalno organizirati u domu na Savi u srijedu 28.03. Na studentima je samo da prijave svoju ekipu «veselog duha» od minimalno 5 clanova na esava.info i besplatna zabava je zagarantirana. Kako?

Jednostavno! Svim prijavljenim ekipama Bamboos wine&cola osigurava kartone besplatnog bambusa koje će na dan tuluma moći preuzeti u domu na Savi. Svaki clan ekipe dobit će i letak na kojem će biti istaknuta Facebook stranica Bamboos-a koja sadrži anketu u kojoj će studenti moći iznijeti svoj stav o isprobanom proizvodu. Anketa sadrži tri glavna pitanja; boja, okus i miris proizvoda kao i dodatnu rubriku u vidu kratkog komentara kako dodatno pobošljati proizvod. Pomognite nam kreirati idealan okus jer popunjavanjem ankete imate priliku osvojiti dvomjesecnu zalihu Bamboos-a i to baš onakvog okusa kakvog ste željeli.

«Želimo stvoriti okus koji će svima odgovarati, stoga smo spremni promijeniti sadašnji okus ako ankete na to ukažu. Stvorit ćemo mješavinu vina i cole koja će odgovarati većini, a ujedno će i cjenovno biti najpovoljnija na tržištu», porucio je studentima Kristijan Ljubešić, zagrebacki student odgovoran za ovaj projekt.

Bamboos wine&cola će uskoro biti predstavljen kao novi proizvod na našem tržištu, a radi se o već pripremljenoj mješavini vina i cole u limenci 0,25l. Završni Bamboos wine&cola okus određujete upravo vi, a bit će predstavljen na službenom tulumu koji će se održati u jednom od klubova na Savi.

Ne zaboravite ovjekovjeciti svoj ludi tulum jer fotografiju s najviše osvojenih lajkova na našoj Facebook stranici, te onu najluđu također nagrađujemo godišnjom zalihom Bamboos-a. Stoga, karton u jednu ruku, fotoaparat u drugu i zabava može poceti!

PRATITE BAMBOOS I NA FACEBOOKU OVDJE! 

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …