08.03. Humanitarna kazališna predstava ”Zmijska čorba” u Kinu Forum

525413_351428794962534_727201910_n

Udruga Bosanskih Studenata u Zagrebu sve vas poziva na kazališnu predstavu pod nazivom ”Zmijska čorba”.

Predstavu će izvoditi već dobro poznata ekipa iz Gradskog kazališta mladih (GKM) Vitez, koji su prošle godine napunili i oduševili kino Forum te su uspjeli nasmijati sve gledatelje svojom izvrsnom izvedbom predstave Don Quijote. Ista ta ekipa pokušat će razveseliti studente 8.3.2013.godine u 21h u svima dobro poznatom kinu Forum (Studentski dom Stjepan Radić).

Kako se pravi čorba od zmija? Je li tupi nož dobar za ubijanje? Hoće li se Big Mama i Zumbula opet pojaviti na televiziji te je li on pronašao ženu svog života i je li mu ona rodila sina? Odgovore na ova pitanja otkrit će vam upravo GKM Vitez.

Kako bismo ovu večer učinili što posebnijom pozvali smo i studentski zbor FFZG-a ”Concordia Discors” koji će nam svojom izvedbom uljepšati početak programa.

Sada ono najvažnije: cjelokupan projekt osmišljen je s ciljem da se pomogne petogodišnjem Davidu Tarabi iz Viteza. Vjerovatno su mnogi već čuli za malog Davida kojemu je hitno potrebna operacija što iziskuje ogromne troškove. Simboličnom cijenom ulaznica za predstavu svi zajedno ćemo pokušati barem malo pomoći Davidu da što prije otputuje na operaciju.

Ulaznice za predstavu po cijeni od 10 kn moći ćete kupiti već od ponedjeljka pa sve do petka ispred menze br.1 na Savi u vrijeme večere. (od 18h do 20.30h)

Također, nakon predstave vas pozivamo i na koncert Crvene jabuke u Club Roko gdje nas očekuje još jedna VEČER BOSANSKIH STUDENATA !

Provjeri ovo!

Dan kad je Zagreb izgubio Sidro

 Igor Kralj/PIXSELL Tekst je prenešen s bloga “Vagonašica”, Dubravke Glavine, koji možete posjetiti ovdje! Predugo …