Prijavite se za stipendije za studentsku razmjenu u Moskvu i Signapur!

natjecaji_sivo_01

Sveučilište u Zagrebu objavljuje Natječaje za studentske razmjene u zimskom semestru akademske godine 2014./2015. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene. Razmjena se odnosi na dvije vrlo zanimljive lokaciju, i to Moskvu i Singapur:

N A T J E Č A J  za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u akademskoj godini 2014./15. na partnerskom sveučilištu Lomonosov Moscow State University (Ruska Federacija)Rok za prijave: 11. veljače 2014.

N A T J E Č A J za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u zimskom semestru na partnerskom sveučilištu National University of Singapore (Singapur). Rok za prijave: 18. veljače 2014.

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …