Prijavi se: Regrutacija u Financijskom klubu

financijskiklub

Želiš se biti konkurentan?
Želiš se istaknuti?
Želiš iskoristiti svoj potencijal?

Dođi na predstavljanje skupina Financijskog kluba u ponedjeljak (24.2.) u 14h u dvorani 30. (Facebook event: http://on.fb.me/1bR8CCm)

Prijave za članstvo traju od 24. do 28. veljače, a prilikom prijave potrebno je navesti skupine u čijem radu bi željeli sudjelovati te poslati svoj životopis i motivacijsko pismo (maksimalno do 1 stranice). To možete učiniti putem online obrasca kojeg možete naći OVDJE.

Nakon što završi razdoblje prijava naš tim zadužen za regrutaciju odabrati će one kandidate koji su zadovoljili naše kriterije te će oni biti pozvani na završne intervjue koji će se održati 3. i 4. ožujka. Sudjelovanje u radu više skupina će biti prednost kod završnog odabira novih članova.

Skupine se dijele na funkcijske i projektne. Uloga funkcijskih skupina je potpora radu Kluba kroz suradnju s poduzećima, stručnjacima ili kroz marketinške i organizacijske aktivnosti. S druge strane u projektnim skupinama održavati će se predavanja i radionice za članove skupina koji će u radu aktivno sudjelovati s pisanjem raznih analiza i izvještaja.

Više informacija o skupinama možete dobiti klikom na link ili preuzimanjem prezentacije.

Za sve informacije kontaktirajte nas putem prijave@finance.hr.

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …