Poziv za prijavu za stipendije na međunarodnom sveučilištu u Budimpešti

ceu

Central European University (CEU) je sveučilište za diplomsko (Master) i poslijediplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike. Natječaj za upis i stipendije na CEU je objavljen na internetskom portalu www.stipendije.info,  a završni rok za prijavu je 23. siječnja 2014.

Smješten u samom srcu Europe, CEU već 20 godina izvodi međunarodno priznate studijske programe na engleskom jeziku, te pruža financijsku potporu za studij većini upisanih studenata. Na CEU-u studira više od 1400 studenata iz preko 100 zemalja svijeta, što studijsko iskustvo čini izrazito međunarodnim: od 2001. godine na CEU-u je studiralo više od 250 hrvatskih studenata.

CEU kroz razne oblike financijske potpore podupire većinu svojih studenata na diplomskoj razini studija. Također, gotovo 90% doktorskih kandidata ovog sveučilišta prima potpunu stipendiju za svoj studij. Potpune stipendije pokrivaju troškove programa, smještaja, zdravstvenog osiguranja te osiguravaju mjesečni džeparac za preostale životne troškove.

Dodatne upite o CEU možete uputiti Institutu za razvoj obrazovanja, Preradovićeva 33/I, 10000 Zagreb (telefon: 01/4817-195; e-mail: sdobric@iro.hr;  web: www.iro.hr) , ovlaštenom predstavniku CEU-a za Hrvatsku.

Izravna poveznica za natječaj je ovdje!

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …