Počinju prijave za susret hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku

556713_394457413930602_1272927468_n

Susret hrvatske katoličke mladeži održava se 26. i 27. travnja 2014. godine u Dubrovniku pod geslom “Na slobodu pozvani”.

Središnje misno slavlje bit će u subotu s početkom u 17 sati u luci Gruž, a predprogram započinje istoga dana u 12 sati u staroj gradskoj jezgri. Po završetku misnog slavlja, mladi će se uputiti u župe Dubrovačke biskupije gdje će, prema programu župe domaćina, provesti nedjeljno prijepodne.

Na susretu će moći sudjelovati samo prijavljeni sudionici koji će nakon prijave dobiti svoju jedinstvenu akreditaciju koja će ujedno biti ulaznica za predprogram, muzeje u gradu, kao i prostor središnjeg euharistijskog slavlja.

PRIJAVE:
Prijave za SHKM započinju u utorak, 21. siječnja i traju do utorka, 4. ožujka.

CIJENA:
Cijena susreta iznosi 290 kn. U cijenu je uključen prijevoz autobusom i kotizacija za sudjelovanje na susretu u što ulazi i jedinstvena majica koju će dobiti svi sudionici susreta.

MJESTO PRIJAVE:
Katolički pastoralni ured u SD „Cvjetno naselje“ (između 4. i 5. paviljona u prizemlju) od utorka do petka od 16 – 18 sati

Za sve informacije slobodno se obratite na e-mail: studentski.kapelan@gmail.com

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …