GONG poziva studente Prava da se uključe u njegov rad

gong

GONG poziva visoko motivirane i zainteresirane studentice i studente završnih godina Pravnog fakulteta za sudjelovanje u Internship programu GONG-a, u razdoblju od siječnja do lipnja 2014. godine. Internship program obuhvaća suradnju u aktivnostima i programima GONG-a: izborni procesdobra vladavinacivilno društvo te Hrvatska i Europska unija.

Od interna se očekuje visoka razina pismenosti, informiranosti, motiviranosti za učenje kroz rad, kao i komunikativnost, inicijativa, organiziranost i odgovornost. Informatička pismenost te izvrsno znanje engleskoga jezika su uvjeti. Ovisno o mogućnosti interna, očekuje se suradnja u prethodno dogovorenim terminima, u prosjeku od četiri do 12 radnih sati tjedno.

Internship nije plaćen. Internima s visokom razinom motivacije može biti omogućen nastavak sudjelovanja u programu do kraja akademske godine.

U sklopu Internship programa, GONG nudi:
– stjecanje iskustva za primjenu znanja stečenih u dosadašnjem obrazovanju kroz praksu
– razvijanje istraživačkih, organizacijskih i komunikacijskih vještina
– upoznavanje s radom institucija, organizacija i stručnjaka iz zemlje i svijeta
– podlogu za izradu seminarskih i diplomskih radova
– rad u ugodnom i poticajnom okruženju

Za rad u pravnom timu očekuje se poznavanje zakonodavnog procesa i rada institucija u vezi područja rada GONG-a, interes za područje demokratizacije, javnog upravljanja i ljudskih prava te analitičke vještine. Traži se jedan intern.

Prijave (životopis, preslika indeksa kao dokaz o godini studija te motivacijsko pismo od maksimalno 1,5 kartice, odnosno do 370 riječi) šalju se isključivo e-mailom na gong@gong.hr  s naznakom „Za internship”, najkasnije do 31. siječnja 2014.

Na razgovor u veljači 2014. bit će pozvani kandidatkinje i kandidati čije će prijave biti ocijenjene kao najkvalitetnije.

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …