BEST stručni seminari: Sa studentskim budžetom u svijet!

EBEC-tim

Vrijeme ispitnih rokova je pri kraju i vjerujem da ste već na izmaku snaga, te da vam misli sve češće lutaju prema nekim ljepšim scenarijima od knjižnice i učionice.

Zato je sada pravi trenutak da se odlučite pobjeći na desetak dana, doživjeti najluđe postolovine, upoznati najmaštovitije i najkreativnije studente iz cijelog svijeta, te posjetiti mjesta kao što su Las Palmas, Istanbul, Chania, Almada i mnoga druga!
Ali kako sve to sa studentskim budžetom, vjerojatno se pitate?
U sljedećih nekoliko koraka možete otkriti da uz BEST ni to nije nemoguće!

Dakle,

1. Kreirajte svoj korisnički račun na best.eu.org

2. Pošaljite mail na ava.marusic@BEST.eu.org   sa svojim imenom i prezimenom, brojem x-ice, fakultetom, smjerom i godinom studija. Tako ćemo utvrditi da ste studenti i vaši će računi postati validirani

3. Odaberite lokaciju (možete se prijaviti na najviše tri seminara) i stisnite Apply!

4. Napišite motivacijsko pismo (ono treba biti kratko, neformalno i zanimljivo, čitat će ga vaši kolege studenti, pokušajte se istaknuti i nasmijati ih!).

Prijave završavaju 16.3. ali pokušajte izbjeći prijavljivanje u zadnji tren jer se često dogodi da je server zadnji dan prebukiran, pa se bolje osigurati na vrijeme. Izaberite destinaciju, prijavite se, putujte, otkrivajte, uživajte!

 Za sva dodatna pitanja ili nedoumice slobodno se javite na ava.marusic@BEST.eu.org.

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …