Best Code Challenge: Natjecanje u programiranju

bestcode

Studentska udruga BEST Zagreb objavila je zadatak natjecanja BEST Code Challenge na koje se mogu prijaviti svi studenti u Hrvatskoj do utorka, 14. siječnja u 23.00h.

Ovim natjecanjem omogućava se vještim studentima da osvoje nagrade od 10 000 kn (za prvo mjesto), 5 000 kn (za drugo mjesto) i 2 500 kn (za treće mjesto).

Tvrtke partneri Pet minuta, Lemax, Netgen, Studio revolucija, Trikoder, ReversingLabs i Plus hosting su osmislili i objavili zadatak na stranicama natjecanja (www.best.hr/bcc). Natjecatelji imaju vremena da do 21. siječnja u 23.00h predaju svoja programska rješenja pa požurite s prijavama! Prijaviti se možete samostalno ili u paru.
Nakon što prođe rok za predaju, stručni žiri koji se sastoji od predstavnika tvrtki partnera će ocijeniti sva pristigla rješenja, a pobjednicima će se nagrade uručiti na svečanom zatvaranju natjecanja u Zagrebu 22.1.2014.!

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnologije s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.

Više informacija o pravilima i rokovima natjecanja možete naći na web stranici www.best.hr/bcc te na facebook stranici www.facebook.com/BESTCodeChallenge.

Provjeri ovo!

Održana četvrta ”Kampusijada”

Kampusijada je projekt pokrenut od strane Studentskog centra, a u suradnji sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom …