ZKHS vas poziva na božićnu Hercegovačku noć!

bozicnahercegovacka

Zavičajni klub hercegovačkih studenata (ZKHS) ovaj petak, 12. prosinca od 22 sata u kultnom zagrebačkom Clubu Roko organizira svoju nadaleko poznatu Hercegovačku noć u posebnom, božićnom štihu. Naš i vaš gost te večeri bit će bend Afrodita!

Trend okupljanja hercegovačkih studenata i prijatelja u ovo predbožićno vrijeme uveličat će grupa iz Tomislavgrada koja je tijekom 18-godišnje karijere pratila brojne poznate pjevačke zvijezde poput Thompsona,Luke Nižetića, Mate Bulića, Lane Jurčević, Sandija Cenova, Željka Bebeka, Ivana Mikulića i drugih.

ZKHS je najaktivnija i najveća zavičajna udruga pri Sveučilištu u Zagrebu koja ove akademske godine proslavlja 20 godina postojanja, a tim povodom i ovaj put za sve posjetitelje božićne Hercegovačke noći priprema brojna iznenađenja, stoga ne zaboravite osigurati svoj dragocjeni papirić na vrijeme i zabavite se na najluđem tulumu u gradu!

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 20 kuna možete kupiti svaki dan od 11 do 14 sati u Studentskom centru (Savska 25), ispred menze 1Studentskog doma “Stjepan Radić” (Jarunska 2) od 17:30 do 20 sati te u Clubu Roko (Jarunska 5). Na večer koncerta ulaznice na blagajni Cluba Roko stajat će 30 kuna.

Kako bi tvoj izlazak na Hercegovačku prošao što uspješnije, za sve posjetitelje pripremili smo nekoliko jednostavnih pravila. Neke se stvari dogode više puta! Dogodi se da padneš ispit pa ga opet padneš. Dogodi se da prespavaš prvih šest, sedam predavanja pa to opet učiniš. Dogodi se da zaboraviš koji je dan nakon burne noći uz jeftino vino. Ali nikad,nikad se ne dogodi da na Hercegovačkoj bude loše!

Stoga, pravila su sljedeća!

1) U petak popodne zovite svoje doma i javite im da zbog praktične nastave nećete biti u stanju javiti se u subotu nakon Hercegovačke.
2) Nijedan ispit ni kolokvij ne smije stajati na putu između vas i boce pića na stolu!
3) Svaki broj koji pokupite od osobe suprotnog spola dajte vašoj trijeznoj pratnji na čuvanje baš kao i ključeve stana, sobe, auta te broj bakinog žiro-računa.
4) Svi oni koji su cijepljeni protiv zabave neka ostanu kući. Premda će i takvi teško ostati ravnodušni prema onome što ih čeka!
5) Nakon treće boce imajte u vidu da natpis Vodafone ne znači da vaš mobitel može pod vodu niti da bi bilo pametno nazvati bivšu tj. bivšeg.
6) I zadnje i najvažnije pravilo glasi: zabavite se!

P.S. Imajte u vidu da je rakija prirodni Photoshop.

Očekujte brojna iznenađenja na božićnoj Hercegovačkoj noći uz bend Afrodita 12. prosinca od 22 sata u Clubu Roko!

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …