Zadarska večer: Osvoji ulaznice za koncert Mladena Grdovića

zadarskavecer

Večeras će se u organizaciji Kluba zadarskih studenata održati još jedna po redu Zadarska večer. Prisutne će zabavljati legendarni Mladen Grdović, a program počinje u 22:00 u klubu Roko.

,,Pozivamo Vas povodom dana Grada Zadra i Sv. Krševana na Zadarsku večer koja će se održati 28.11.2014. u Clubu Roko. I ove godine Vam dovodimo a koga drugoga nego neponovljivog kralja dalmatinske pisme Mladena Grdovića! Sigurni smo kako se sprema najjača Zadarska večer u posljednje vrijeme koju nikako ne želite propustiti, jer vjerujte nam, bit će vam žao što niste bili dio te atmosfere, tog ludila. Za članove Kluba ulaz je naravno besplatan kao i za sva događanja pod okriljem KZS-a. Za ostale cijena ulaznice 20 kn u pretprodaji te 30 kn na dan koncerta”, poručuju iz Kluba zadarskih studenata.

Prije samog koncerta, u prostorijama Kluba Zadrana (Kukuljevićeva 8, TRAM stanica BRITANSKI TRG) će se održati prigodni domjenak, vrlo vjerojatno druženje s Mladenom Grdovićem i samo zagrijavanje pred koncert s početkom u 20:00, te će biti organiziran zajednički prijevoz do Roka busevima Puntamika Line!

Studentski portal esava.info vas nagrađuje s 5×2 ulaznice za večerašnji koncert. Najbrže od vas koji se sa svojim imenom i prezimenom jave na mail: info@esava.info nagrađujemo s dvije ulaznice! Sretno!

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …