Tražimo Vucinih 12: Osvojite ulaznice za Vucin koncert!

vucinih12

Povodom Večeri studenata Cetinske krajine koju organizira Udruga Studenti Cetinske krajine, esava.info vas nagrađuje s 6×2 ulaznice za koncert legendarnog Siniše Vuce, koji će se održati u petak, 24.01.2014. godine od 22:00 u Clubu Roko, Jarunska 5!

Sve što trebate jest javiti se na naš email kontakt@esava.info sa svojim imenom i prezimenom. Prvih 6 će osvojiti po dvije ulaznice i biti obaviješteni emailom o načinu preuzimanja ulaznica. Sretno!

Više o događaju:

Ovogodišnju koncertnu sezonu Cluba Roko otvorit će itekako poznato lice i glas hrvatske glazbene scene, Siniša Vuco, koji će sve posjetitelje ovog zagrebačkog kluba u sklopu Večeri cetinske krajine zabavljati u petak, 24. siječnja do ranih jutarnjih sati.

„Volim piti i ljubiti“, „Crna ženo“, „Tražena si roba u gradu“, „Rajske kočije“, „Podigla me iz pepela“ i mnoge druge pjesme su uz koje će odlična zabava u Roku biti zagarantirana.

Vuco je jedan od rijetkih glazbenika koji se u svojoj karijeri bavi potpuno suprotnim glazbenim žanrovima. Podjednako je prihvaćen kao autor i pjevač nove narodne glazbe te kao autor i izvođač žestokog hard rocka. Većina njegovih pjesama govori o ljubavi, alkoholu, ženama, patnji i prošlosti.

Njegov prvi veliki hit bila je pjesma „Molim te vrati se“, koju je na otpjevao na Melodijama Jadrana u duetu sa pjevačicom Ivankom Luetić 1992. godine.

Na istom je festivalu samostalno izvodio nagrađivane skladbe „Siromasi“ i „Ostani“. Veliki preokret u svojoj glazbenoj karijeri napravio je u drugoj polovici devedesetih sa albumom nove narodne glazbe „Volim piti i ljubiti“.

Njime je stekao veliku popularnost, unatoč radikalnoj promjeni glazbenog stila.

Vucin osebujan glazbeni stil moći će doživjeti svi oni koji dođu u Club Roko u petak 24. siječnja iza 22 sata, kada će ovaj umjetnik održati svoj koncert pred zagrebačkom publikom.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 20 kuna, a na sami dan kocerta 30 kuna. Može se kupiti u Clubu Roko.

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …