Ministarstvo financija zapošljava 29 novih ljudi

620_400_1372858022IMG_7630

Ministar financija Boris Lalovac, koji je proteklih tjedana javno pozivao kolege u Vladi na štednju, u novoj godini nastoji ojačati svoj tim u Ministarstvu.

Raspisao je javni natječaj za popunjavanje čak 29 radnih i vježbeničkih mjesta. Kadrovsko pojačanje traži u zavodu za makroekonomske analize, u odjelu za gospodarstvo na pozicijama za restrukturiranje tvrtki i podršku strateškim investicijskim projektima, potom u odjelima za ljudske resurse i za odnose s javnošću. Nove ljude Lalovac traži i u državnoj riznici za odjel za pripremu financijskih planova izvanproračunskih korisnika i konsolidaciju proračuna, za sektor za pripremu proračuna države i lokalne i regionalne samouprave, te za sektor izvršavanja državnog proračuna, prenosi poslovni.hr

Posebno velik broj novih suradnika traži se u sektoru za upravljanje javnim dugom, za poslove zaduživanja, evidencije duga, izdavanja i naplate državnih jamstava, a pojačanje ministru financija hitno je potrebno i u sektoru za poslove nacionalnog fonda. Natječaj je otvoren do potkraj ovog tjedna. Posljednji put Ministarstvo je veći broj novih zaposlenika, njih 19, tražilo pred godinu dana. Tada je to činio bivši ministar Slavko Linić, uz objašnjenja kako je dobio zeleno svjetlo Ministarstva uprave nužno zbog odluke o zabrani novog zapošljavanja u tijelima državne uprave.

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …