oGLEDALO DUŠE – “Jesi tu” – Književno druženje

U subotu, 11. 3. s početkom u 21:00 sat u Hub Cooltura Pubu u Zagrebu održat će se književno druženje s mladom autoricom Jelenom Rozić, autoricom knjige „Jesi tu?“ i bloga Ogledalo duše.

Jelena Rozić svoju je knjigu naziva „Jesi tu?“ predstavila u svibnju prošle godine. Priča je to o mladom mostarskom paru i njihovoj ljubavi na daljinu kroz koju se provlače i opisi daleke Azije te Mostara i Zagreba. Autorica živi na mostarskoj adresi, no u Zagrebu čuva mnoštvo uspomena i životnih trenutaka, zbog čega ovog vikenda u zagrebačkom Hub Cooltura Pubu po prvi put održava čitanje i predstavljanje svog književnog stvaralaštva.

jesitu

Lajt motiv Jeleninog pisanja je ljubav. Ona naglašava važnost povezanosti s voljenim ljudima i gradovima. Kroz njezine se tekstove osjeća čežnja, nedostajanje i emocija kakvu dijele svi, a priznaju rijetki. „Jesi tu?“ nema izmišljenih događaja, to je potpuno istinita priča o jednoj stvarnoj ljubavi, poteškoćama i ljepotama koju ona nosi. Priča je to s kojom se poistovjećuju brojni, danas kad su veze na daljinu česta i za mnoge neizbježna pojava.

Ovog ćete vikenda u Zagrebu imati priliku uživo čuti dijelove knjige „Jesi tu?“, ali i tekstove sa stranice Ogledalo duše koje će čitati sama autorica, dok će čitanja glazbeno popratiti trio False Ettoues. Događaj se održava u subotu, 11.3. s početkom u 21:00 sat u Hub Cooltura Pubu.

Provjeri ovo!

603941_434131233307297_2013128586_n

Zaklada Ana Rukavina održava 6. Dan otvorenih srca

Zaklada Ana Rukavina održava 6. Dan otvorenih srca   Zaklada Ana Rukavina i ove će ...