Hrvatski startup Agrivi pobijedio na World Startup Competition 2014.

 AGRIVI, hrvatski startup na globalnom natjecanju World Startup Competition 2014. koje se održalo u Južnoj Koreji borio se protiv timova iz 46 zemalja te osvojio prvo mjesto i nagradu od 50.000 dolara. Software koji pomaže u povećanju produktivnosti i profitabilnosti poljoprivredne proizvodnje na taj način je na fenomenalan način predstavio Hrvatsku na ovogodišnjem natjecanju.

World Startup Competition održao se kao dio Startup Nations Summita u organizaciji Startup Korea, Dream Bank Foundationa i Zaklade Kauffman, a svaka država imala je pravo nominirati jednu tvrtku kao predstavnika, a Ministarstvo poduzetništva i obrta RH je odabralo upravo Agrivi.

agrivi

“Presretni smo zbog pobjede i osvojenog prvog mjesta! Naš cilj bio je kvalitetno prezentirati ne samo naš projekt, već i Hrvatsku te identificirati potencijalne partnere za tamošnja tržišta, posebno za Dansku i za Koreju. Ipak, moram priznati da smo priželjkivali pobjedu jer nam titula pobjednika na jednom ovako prestižnom svjetskom natjecanju osigurava ne samo veliku čast te novčanu nagradu, već i globalnu prepoznatljivost koja je ključna za ostvarivanje kontakta s velikim investitorima te omogućava lakši pronalazak partnera na vanjskim tržištima širom svijeta, što nam je itekako važno za daljnji razvoj poslovanja.”, izjavio je Matija Žulj, direktor tvrtke Agrivi.

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …