Hrvatski startup Agrivi pobijedio na World Startup Competition 2014.

 AGRIVI, hrvatski startup na globalnom natjecanju World Startup Competition 2014. koje se održalo u Južnoj Koreji borio se protiv timova iz 46 zemalja te osvojio prvo mjesto i nagradu od 50.000 dolara. Software koji pomaže u povećanju produktivnosti i profitabilnosti poljoprivredne proizvodnje na taj način je na fenomenalan način predstavio Hrvatsku na ovogodišnjem natjecanju.

World Startup Competition održao se kao dio Startup Nations Summita u organizaciji Startup Korea, Dream Bank Foundationa i Zaklade Kauffman, a svaka država imala je pravo nominirati jednu tvrtku kao predstavnika, a Ministarstvo poduzetništva i obrta RH je odabralo upravo Agrivi.

agrivi

“Presretni smo zbog pobjede i osvojenog prvog mjesta! Naš cilj bio je kvalitetno prezentirati ne samo naš projekt, već i Hrvatsku te identificirati potencijalne partnere za tamošnja tržišta, posebno za Dansku i za Koreju. Ipak, moram priznati da smo priželjkivali pobjedu jer nam titula pobjednika na jednom ovako prestižnom svjetskom natjecanju osigurava ne samo veliku čast te novčanu nagradu, već i globalnu prepoznatljivost koja je ključna za ostvarivanje kontakta s velikim investitorima te omogućava lakši pronalazak partnera na vanjskim tržištima širom svijeta, što nam je itekako važno za daljnji razvoj poslovanja.”, izjavio je Matija Žulj, direktor tvrtke Agrivi.

Provjeri ovo!

603941_434131233307297_2013128586_n

Zaklada Ana Rukavina održava 6. Dan otvorenih srca

Zaklada Ana Rukavina održava 6. Dan otvorenih srca   Zaklada Ana Rukavina i ove će ...