FOTO: Noć muzeja ove godine bez Tehničkog muzeja

tehnickimuzej

Ovogodišnja Noć muzeja, koja je na rasporedu u petak, 31.01.2014. godine, održat će se bez popularnog Tehničkog muzeja. Iako se većina studenata radovala posjeti jednom od najpopularnijih muzeja, ipak to neće biti moguće. Naime, kako navode iz muzeja, zbog sanacijskih radova, gosti će ove godine biti uskraćeni za ponudu Tehničkog muzeja:

,,Tehnički muzej tijekom Noći muzeja 2014. neće biti otvoren za javnost. Radovi na sanaciji drvene zgrade Muzeja (interijeru Zbirki) trenutno su u vrlo zahtjevnoj fazi te je, u koordinaciji s izvođačima radova i stručnim nadzorom, donesen zaključak da se ne može osigurati siguran protok tako velikog broja posjetilaca.

45113_592127800862116_688943874_n

Ograničena prohodnost nažalost razlogom je da će Tehnički muzej ovu Noć muzeja 2014 dočekati u mraku i bez posjetitelja.

Danas je naš Muzej jedno veliko gradilište i nadamo se da će, u ovoj godini kada slavi svoj jubilarni 60-ti rođendan, zablistati u novom sjaju i pružiti vam još veće zadovoljstvo uživanja u tehničkoj baštini.”

Ipak, iz Tehničko muzeja u Zagrebu najavljuju kako će tijekom Noći muzeja 2014 na pročelju Tehničkog muzeja projicirati će se filmovi i fotografije iz života i rada Muzeja u proteklih šest desetljeća.

Provjeri ovo!

U Zagrebu pre’stavljanje eroGAG rječnika

Ono što smo do sada gotovo svakodnevno mogli pratiti virtualno putem društvenih mreža, posljednjih dana …