Željko Mavrović novi voditelj VERN’ Sporta

img_get

Na VERNu su jučer objavili kako će vođenje programa VERN’ Sport uskoro preuzeti međunarodno priznati sportaš i hrvatski olimpijac Željko Mavrović.

Navode kako će Mavrović na tom mjestu zamijeniti prof. Marija Strahonju, te nastaviti s razvojem programa koji VERN’ovim studentima omogućava bavljenje s više od 20 sportova na rekreativnoj i natjecateljskoj razini. VERNovi su studenti do sada osvojili više od 70 medalja na domaćim i međunarodnim natjecanjima, a neke od njih su:

  • futsal: bronca na Europskom sveučilišnom prvenstvu u Španjolskoj, dvostruki prvaci Sveučilišnog prvenstva Hrvatske,
  • vaterpolo: dvostruki prvaci Sveučilišnog prvenstva Zagreba,
  • košarka: prvaci Sveučilišnog prvenstva Zagreba i viceprvaci Sveučilišnog prvenstva Hrvatske, deveti na Europskom sveučilišnom prvenstvu
  • AKK VERN’: debi u nacionalnoj C1 ligi okrunjen 2. mjestom i plasmanom u B1 ligu,
  • te brojna odličja u ostalim ekipnim i pojedinačnim sportovima.

Po ostvarenim rezultatima VERN’ spada u TOP 3 najbolje visokoškolske ustanove u Republici Hrvatskoj u tom segmentu, za što je uvelike zaslužan i dosadašnji voditelj Marijo Strahonja.

Željko Mavrović cijenjeni je stručnjak u domaćim i međunarodnim sportskim asocijacijama te smo uvjereni da će značajno doprinijeti daljnjem razvoju VERN’ovog sportskog programa. Želimo mu puno uspjeha u ostvarivanju naših zajedničkih ciljeva, navodi se u priopćenju Veleučilišta.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …