Želite besplatno naučiti programirati? Prijavite se na ‘Školu osnova programiranja’

predavanje-560x420

DUMP Udruga mladih programera i ove godine organizira ‘Školu osnova programiranja’. Već petu godinu za redom svi zainteresirani imat će priliku besplatno sudjelovati u tom najpopularnijem i najposjećenijem ciklusu udruge.

Predavači su uglavnom tek nešto stariji od polaznika, a odlikuju se netipičnim i pristupačnim načinom predavanja prilagođenom svima, kakvog nema u školama i na fakultetima. Polaznici svih dobnih skupina svaki put popune FESB-ove dvorane; primjer je posjećenost od preko 200 polaznika na prvom predavanju prošle godine.

plakat-560x791

Ciklus je besplatan i namijenjen svima koji se žele upoznati sa svijetom programiranja, a za predznanje se ne morate brinuti; ono nije potrebno. Za one koji se ipak žele pripremiti unaprijed, na DUMP-ovom YouTube kanalu su dostupne snimke prijašnjih predavanja. Ne postoji ni ograničenje u godinama: i stari i mladi polaznici su dobrodošli.

Predavanja se održavaju subotom u 17 sati na FESB-u u Splitu, u amfiteatru A100, počinju 26. listopada 2013. te traju do 23. studenog 2013. Nedjeljom popodne održat će se i prateće radionice u Microsoft Inovacijskom Centru na FESB-u, na kojima polaznici znanje s predavanja vježbaju na računalima i proširuju praktičnim primjerima.

Za više informacija posjetite službeni DUMP Web (www.dump.hr), gdje možete čitati o svim prethodnim ciklusima koje smo organizirali prijašnjih godina.

DUMP je udruga mladih, entuzijastičnih programera koji se bave organizacijom ciklusa predavanja s tematikom iz računalnog područja i širenjem entuzijazma za nove tehnologije. Članovi udruge aktivno podučavaju jedni druge u modernim tehnologijama kako bi se mogli natjecati, raditi na projektima te stečeno znanje ponuditi široj zajednici kroz predavanja i radionice.

Članovi DUMP-a danas su većinom bivši Imagine Cup natjecatelji sa ostvarenim nizom uspjeha. Čak i ove godine 4 člana DUMP-a sudjelovala su na finalima Microsoftovog Imagine Cupa s aplikacijom za pomoć autistima pod nazivom AuThink.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …