Za narod u BiH: Sav prihod od oglašavanja ide u humanitarne svrhe!

10296754_648633201869644_894785217653048890_n

,,Nije mi sine žao zemljišta, niti kuće… Žao mi sine što nemam više vremena da gradim nešto novo, a gdje proživjeti ovo što mi je ostalo?”

Teško je slušati, a još teže pratiti dnevna dešavanja oko poplava u regiji, a ponajprije u Bosni i Hercegovini. Mnogo stanovnika je evakuirano i stradalo. Žrtve i materijalna šteta se tek trebaju utvrditi.

Na sreću, postoje ljudi koji su uvijek spremni pomoći pa tako i među nama studentima u Zagrebu. Humanitarna akcija koja se 18.5.2014. odvija u Studentskom domu Stjepan Radić dokazuje veliko zajedništvo i spremnost za pomoć mladih. Već je prikupljeno mnogo hrane i robe koja će sigurno biti od velike pomoći napaćenom narodu u Bosni.

Ekipa sa studentskog portala esava.info će pokušati dati maksimalni doprinos i putem interneta.

Sav prihod tvrtki, partnera i organizacija koje se žele oglašavati na našem portalu u narednom razdoblju će ići u fond za humanitarnu pomoć narodu u Bosni i Hercegovini.

Cijene će biti prema želji oglašivača, odnosno prema njihovim mogućnostima, a sav prihod će u koordinaciji sa studentima koji sudjeluju u humanitarnoj akciji za narod u Bosni i Hercegovini biti proslijeđen organizacijama koji će, nadamo se, na najbolji način raspodijeliti sredstva.

Sve zainteresirane strane se mogu javiti na mail: kontakt@esava.info, a vas, dragi sustanari, molimo da proslijedite vijest dalje i ukoliko znate nekoga tko želi i može pomoći, neka se javi!

Tamo gdje sunce putuje,
Vjetar nosi glas, Bosna zove nas!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …