Za ljubitelje piva: Zimski Beerpong turnir

beerpong

Najpopularnije igra s posljednjih Radićevih dana je opet s nama. Radi se naravno o Beerpongu! Naši vrijedni prijatelji iz Crobeerponga su odlučili za sve ljubitelje ove igre na Savi organizirati natjecanje. Termin odigravanja je utorak 19. studeni od 20:00 u Clubu Roko, paralelno uz uzvratnu utakmicu Hrvatska – Island. Za natjecanje se mogu prijaviti 32 para. Kotizacija po ekipi (dva člana) iznosi 10 kuna (dakle svaki po 5 kuna). Prvak osvaja 200 kuna, a drugoplasirani 100 kuna. Prijaviti se možete na mail: kontakt@esava.info gdje ćete u naslovu navesti Beerpong, a u mailu ime vaše ekipe te imena i prezimena njezina dva člana. Za više informacija o turniru obratite se organizatorima na njihovoj facebook stranici koju navodimo na dnu stranice.

1017197_530243033689493_1065416318_n 993040_530243237022806_1468761714_n

Za sve koji još ne znaju kako se igra Beerpong, evo nekoliko uputa:

1.Početak:
Bacanjem novčića određuje se koja momčad prva baca lopticu.

2.Izmjene:
Igrači se izmjenjuju u trenutku kada promaše čašu..

3.Bacanje loptice i kraj igre:
Loptica se može bacati direktno u čašu iz zraka ili se može baciti na način da se loptica prvo odbije od stol. Prilikom bacanje loptice, igrač ne smije dodirivati stol.  Ako je loptica ubačena u čašu na način da je odskočila od stol, onda protivnik mora popit tu čašu i sve ostale čaše koju ta čaša dodiruje, s time da je takvu lopticu dopušteno izbiti rukom prije ulaska u čašu.

Ukoliko jedna momčad ubaci istovremeno obje loptice u istu čašu, protivnička momčad mora popiti sve čaše koje se ispred njih nalaze i time je igra za njih gotova. U slučaju da jedan od igrača konzumira piće za vrijeme igranja, a koje nije dio igre i suparnik mu u tu čašu ubaci lopticu, on mora popiti sve čaše koje se nalaze na stolu, kako svoje tako i protivničke, te je igra gotova.

Više informacija potražite na facebook stranici Crobeerpong ili na njihovoj web stranici.

www.esava.info

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …