WATER BALLOON CHALLENGE: Volontiraj na najboljoj zabavi u lipnju!

wbcplakat

Ako su i vama zabava i slobodno vrijeme teško dostižan luksuz, a kvalitetna zabava i kvalitetno slobodno vijeme rijetko viđena pojava, vrijeme je da otpustite kočnice i smočite se s nama na prvom WATER BALLOON CHALLENGE-u u Hrvatskoj!

Pod zabavom podrazumijevamo onaj dio društvene aktivnosti, koju čovjek slobodno i s veseljem obavlja izvan potrebnog radnog vremena kao vid njegova odmora, rekreacije i osvježenja. Može li vas išta bolje osvježiti od jednog finog mokrog vodenog balona kojeg prijatelj ili prijateljica laganim pokretom ruke zafitilja u glavu!? Teško.


Izreka kaže; “Za sreću je potrebno žrtvovati dosadu, katkad – to je jako teška žrtva.” – što znači da se češće upuštamo u trijvijalnosti i zabavom smatramo gledanje TV-a, igranje igrica, čitanje “lakog štiva” i slično. Naša je želja napraviti event, manifestaciju, festival koji će u vama probuditi strast, potaknuti vas da budete bolji i da budete svoji – jednostavno, da budete sretni!

Likajte našu WBC facebook stranicu, prijavite se kao volonter na volonter@wbc.hr i pratite nas na wbc.hr web stranici.

PRIJAVITI SE MOŽETE IZRAVNO NA OVOM LINKU!

WBC EKIPA

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …