Udruga Zamisli: Orijentacijski tjedan za brucoše

zamisli_newsItem_width


Udruga ZAMISLI,
 kao dio aktivnosti podrške studentima s invaliditetom organizira Orijentacijski tjedan za brucoše, koji će se održati u razdoblju od 09. do 13. rujna ove godine u Zagrebu, kroz cjelodnevni program. Veći dio aktivnosti održavati će se u Udruzi ZAMISLI (adresa Av. Marina Držića 71/A), a posjetit ćemo i neke druge institucije (o čemu više u nastavku poziva). Sudjelovanje je obavezno svih pet dana.

Za sva dodatna pitanja o mogućnostima sudjelovanja i praćenja Orijentacijskog tjedna, obratite se Savjetovalištu za mlade s invaliditetom na konktate: savjetovaliste@zamisli.hr ili 01 558 4318.

Molim vas da ispunjeni obrazac prijave za sudjelovanja na Orijentacijskom tjednu pošaljete najkasnije do četvrtka, 05. rujna ove godine zaključno s 23:59 sati i to elektronskim putem na adresu udruga@zamisli.hr, i u naslovu maila napišite: Prijava na Orijentacijski tjedan. Svi sudionici će 06. rujna biti obavješteni o sudjelovanju na Orijentacijskom tjednu, a pri tom će im se dostaviti i konačan program rada.

Obrazac prijave preuzmite pritiskom na ovu rečenicu.

Kroz zabavne radionice i zadatke brucoše ćemo upoznati sa studentskom svakodnevicom i onome što vas očekuje dolaskom na studij. Imat ćete priliku posjetiti određene fakultete, studentski dom Cvjetno naselje i neke udruge, a sve sa svrhom upoznavanja i lakšeg uhodavanja u odrađivanje studentskih obaveza, informiranja o oblicima i razini podrške koju možete ostvariti.

Što se tiče osiguravanja tehničke podrške tijekom Orijentacijskog tjedna, nju možete ostvariti preko svojih osobnih asistenata. Također, u studentskom domu Cvjetno naselje postoji ispomoć studentima s invaliditetom, a kako ju aktivirati možete pronaći na mrežnoj stranici Ureda za studente s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu. Na Orijentacijskom tjednu ćete biti upoznati i sa drugim oblicima pomoći i podrške tijekom studentskog života.

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja

mladih s invaliditetom «ZAMISLI»

Avenija Marina Držića 71/A

10 000 Zagreb

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …