Učitelj obrijao glavu kako bi spriječio izrugivanje svom učeniku

dbf91400cd43d87aaeadac0f84ba7de2

Iranski učitelj Ali Mohammadian postao je nacionalni heroj nakon što je obrijao glavu iz solidarnosti s bolesnim učenikom u njegovom razredu.

Mohammadiana se na potez odlučio nakon što su djeca počela ismijavati bolesnog Mahana Rahimija, koji je ostao bez kose, piše Guardian. Četrdesetpetogodišnji učitelj potom se slikao s bolesnim dječakom te zajedničku fotografiju objavio na Facebooku početkom siječnja.

– Naše glave osjetljive su na kosu. Mahan je izoliran nakon što je oćelavio, nestao je smijeh s njegova lica i bio sam zabrinut za njegove ocjene. Zato sam odlučio obrijati glavu kako bi mu pomogao da se vrati na pravi put – napisao je u znak podrške.

I djeca iz razreda su shvatila poruku te su i oni obrijali glavu u znak podrške!

I predsjednik Irana, Hasan Rohani, je ubrzo reagirao te javno pohvalio učitelja i obećao financijsku pomoć za malog dječaka.  Mali Mahan ima problem s imunitetom. Još se ne zna od čega točno boluje, a liječnici se nadaju da će im u postavljanju dijagnoze pomoći liječnici iz Njemačke.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …