U New Yorku otvoren fakultet za sponzoruše!

sponzoruse

Svaka žena koja želi naučiti kako biti idealna ”sponzoruša” i uloviti bogatog muškarca, moći će sada upisati i školu u kojoj će je to poučiti.

Carla Abonia, 37-godišnja profesionalna sponzoruša, zahvaljujući posebnim vještinama proputovala je cijeli svijet i dobila gomilu skupih poklona od muškaraca s kojima se viđala.

Muškarci joj jednostavno nisu mogli odoljeti, a ona je za britanski Mirror priznala kako takve veze nisu uvijek jednostavne. Sposbna Carla odlučila je udružiti snage sa svojim sponzorom Alanom Schneiderom i otvoriti školu za sponzoruše – Sugar Daddy University u New Yorku, prenosi T-portal.

U toj školi žene će učiti kako da postanu vrhunske zavodnice, a glavni kolegiji su seksualnost, razumijevanje, velikodušnost, privlačnost i uzajamnost.

Ambiciozni par unajmio je također i plastične kirurge, stručnjake za veze te financijske stručnjake koji će držati predavanja.

– Želja nam je naučiti žene kako mogu kreirati bolje veze koje će dobro funkcionirati u korist obje strane, pojasnila je Carla motive za otvaranje neobične škole.

Provjeri ovo!

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – …