U New Yorku otvoren fakultet za sponzoruše!

sponzoruse

Svaka žena koja želi naučiti kako biti idealna ”sponzoruša” i uloviti bogatog muškarca, moći će sada upisati i školu u kojoj će je to poučiti.

Carla Abonia, 37-godišnja profesionalna sponzoruša, zahvaljujući posebnim vještinama proputovala je cijeli svijet i dobila gomilu skupih poklona od muškaraca s kojima se viđala.

Muškarci joj jednostavno nisu mogli odoljeti, a ona je za britanski Mirror priznala kako takve veze nisu uvijek jednostavne. Sposbna Carla odlučila je udružiti snage sa svojim sponzorom Alanom Schneiderom i otvoriti školu za sponzoruše – Sugar Daddy University u New Yorku, prenosi T-portal.

U toj školi žene će učiti kako da postanu vrhunske zavodnice, a glavni kolegiji su seksualnost, razumijevanje, velikodušnost, privlačnost i uzajamnost.

Ambiciozni par unajmio je također i plastične kirurge, stručnjake za veze te financijske stručnjake koji će držati predavanja.

– Želja nam je naučiti žene kako mogu kreirati bolje veze koje će dobro funkcionirati u korist obje strane, pojasnila je Carla motive za otvaranje neobične škole.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …