Tribina: Pitanje menze na Filozofskom fakultetu

filozofskizagreb

Povodom inicijative za prenamjenu restorana na Filozofskom Fakultetu u menzu (inače pod koncesijom privatne osobe), Studentski zbor FFZG-a organizira tribinu na koju su pozvani svi studenti i zainteresirani, kako bi u diskusiji raspravili o prirodi inicijative i važnosti izgradnje menze na fakultetu, te naravno, pod kojim uvjetima.

Tribina će se održati u ponedjeljak, 13.1.2013. godine u 19:00 u dvorani D1 na Filozofskom fakultetu u Zagrebu! Nakon tribine na plenumu će se odlučivati ima li inicijativa potporu studenata.

Menza je oduvijek bila veliki problem na Filozofskom fakultetu na što smo indirektno uputili i u videoparodiji na temu studentskog standarda i povećanja cijena u menzi u listopadu prošle godine.

Bijes studenata je razumljiv s obzirom da, ukoliko se žele hraniti po subvencioniranim cijenama, moraju ići u menze na FER-u i FSB-u koje su i ovako same od sebe pretrpane. Restoran u sklopu Filozofskog fakulteta ne nudi subvencionirane cijene artikala što je već duže vrijeme tema prepucavanja između studenata, ministarstva i Studentskog centra. Ova tribina je svakako korak naprijed u rješavanju ove vruće teme.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …