Tribina: Hrvatski Domovinski rat ’91 – ’95, admiral Davor Domazet Lošo

Dragi prijatelji, pozivamo vas na predstavljanje knjige: „Hrvatski Domovinski rat 1991. – 1995. godine – strateški pogled“, admirala Davora Domazeta Loše, koje se ima održati 3. ožujka 2011. u kinu Forum, studentskog doma Stjepan Radić – Sava, s pocetkom u 20h.

Predstavljanje knjige, odnosno tribinu – na kojoj će admiral, i uz pomoć multimedijalnog prikaza, predstaviti pravu istinu o Domovinskom ratu, koji se uporno želi lažirati i ocrniti progonom i suđenjem naših heroja – organizira koordinacija zavicajnih studentskih udruga predvođeni Zavicajnim klubom hercegovackih studenata. Uz ZKHS, ostale udruge koje djeluju u koordinaciji su:
– “Udruga zagorskih studenata”
-“Udruga novljanskih studenata”
– “Studenti cetinske krajine”
– “Udruga studenata Banovine”
– “Studentski zbor Gacke”
– “Udruga studenata grada Splita”
– “Udruga studenata Dubrovnika – Libertas ”
– “Udruga studenta imotske krajine”
– “Udruga studenata dalmatinske zagore”
– “Udruga brodskih studenata”
– “Klub zadarskih studenata”
– “Zagrebacki klub livanjskih studenata”
– “Udruga bosanskih studenata”

Posjetitelji će pred kraj biti u mogućnosti postaviti ogranicen broj pitanja. Knjigu ćete moći kupiti na ulazu u kino, i to po sniženoj studentskoj cijeni za samo 100 HRK. Moderator ove tribine bit će Ante Boras, a nakon tribine uprilicit će se i prigodni domjenak. Bit će nam cast ukoliko se odazovete našem pozivu. Radimo je radi Vas, radi hrvatskog naroda, radi istine o Domovinskom ratu. Zanimanje za tribinu je veliko, stoga preporucujemo da dođete i prije vremena. Radujemo se vašem dolasku!

www.zkhs.hr

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …