Tradicionalna humanitarna akcija “Dobro srce studenata Splita”

srce_3
Početak tradicionalne humanitarne akcije „Dobro srce studenata Splita“ obilježen je na tiskovnoj konferenciji u utorak, 12. ožujka, u Rektoratu Sveučilišta u Splitu. Akciju, koja će se provoditi od 13. do 19. ožujka, najavili su prof. dr. sc. Ivan Pavić, rektor Sveučilišta u Splitu, Gordana Raos, ravnateljica Studentskog centra Split, don Mihael Prović, predstojnik Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije i Slavko Jerončić, ravnatelj Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije.
Za vrijeme trajanja akcije prikupljat će se prehrambene namirnice, odjeća, obuća, higijenske potrepštine i igračke za siromašne obitelji Splita i okolice. Studenti i zaposlenici Sveučilišta i svi ljudi dobre volje donacije mogu donijeti  od srijede 13. do utorka 19. ožujka u objekte Studentskog centra u Splitu prema slijedećem rasporedu:
U studentskoj menzi „Stop“ (FESB) od 9 do 16 sati
U restoranu na Ekonomskom fakultetu od 9 do 16 sati
U restoranu na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije od 9 do 17 sati
U studentskom domu „Hostel Spinut“ od 9 do 20 sati
U kantini „Libar“ u gradu (ex Indeks) od 9 do 15 sati
Također ove godine, u suradnji  sa Zavičajnim klubom hercegovačkih studenata i Ureda za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije pokrenuta je istu akciju u Zagrebu , tako da će splitski i zagrebački studenti zajedno prikupljati pomoć za potrebite. Akciju su podržali igrači Hajduka Mario Maloča, Goran Milović i Matej Jonjić, kao i kandidati za gradonačelnika grada Splita.

Provjeri ovo!

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – …