Tradicionalna humanitarna akcija “Dobro srce studenata Splita”

srce_3
Početak tradicionalne humanitarne akcije „Dobro srce studenata Splita“ obilježen je na tiskovnoj konferenciji u utorak, 12. ožujka, u Rektoratu Sveučilišta u Splitu. Akciju, koja će se provoditi od 13. do 19. ožujka, najavili su prof. dr. sc. Ivan Pavić, rektor Sveučilišta u Splitu, Gordana Raos, ravnateljica Studentskog centra Split, don Mihael Prović, predstojnik Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije i Slavko Jerončić, ravnatelj Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije.
Za vrijeme trajanja akcije prikupljat će se prehrambene namirnice, odjeća, obuća, higijenske potrepštine i igračke za siromašne obitelji Splita i okolice. Studenti i zaposlenici Sveučilišta i svi ljudi dobre volje donacije mogu donijeti  od srijede 13. do utorka 19. ožujka u objekte Studentskog centra u Splitu prema slijedećem rasporedu:
U studentskoj menzi „Stop“ (FESB) od 9 do 16 sati
U restoranu na Ekonomskom fakultetu od 9 do 16 sati
U restoranu na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije od 9 do 17 sati
U studentskom domu „Hostel Spinut“ od 9 do 20 sati
U kantini „Libar“ u gradu (ex Indeks) od 9 do 15 sati
Također ove godine, u suradnji  sa Zavičajnim klubom hercegovačkih studenata i Ureda za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije pokrenuta je istu akciju u Zagrebu , tako da će splitski i zagrebački studenti zajedno prikupljati pomoć za potrebite. Akciju su podržali igrači Hajduka Mario Maloča, Goran Milović i Matej Jonjić, kao i kandidati za gradonačelnika grada Splita.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …