‘Tog se nitko nije sjetio’: RTL traži kandidate za ankete

311b457b0ce14bea4a9afbf679861588_gallery_single_view

Najomiljeniji proljetno/jesenski format, potpuno drugačiji game show RTL Televizije „Tog se nitko nije sjetio“ s voditeljicom Antonijom Blaće i suvoditeljem Krešimirom Sučevićem-Međeralom traži vašu pomoć

RTL Televizija traži kandidate za anketnu skupinu čiji odgovori će biti korišteni kao referentne vrijednosti za sve natjecatelje kviza, a oni najuspješniji dobit će mogućnost sudjelovanja u samom kvizu gdje će moći ponosno predstavljati svoj fakultet i osvojiti novčanu nagradu. Oni malo manje uspješni morat će se zadovoljiti utješnom nagradom i činjenicom da će baš njihov odgovor nekom natjecatelju olakšati ili možda otežati put do pobjede.

Anketno testiranje će se održati od 14. listopada u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Slavonskom Brodu i Osijeku. Svi zainteresirani mogu se najkasnije do petka 11. listopada prijaviti za sudjelovanje na mail adresu press@rtl.hr Potrebno je poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, datum rođenja, kontakt telefon i odabrano mjesto za anketno testiranje). Produkcijski tim će kontaktirati sve prijavljene s daljnjim detaljima i uputama.

Game show “Tog se nitko nije sjetio, jedan je od najpopularnijih natjecateljskih formata u svijetu, rađen je po licenci “Pointles”, produkcijske kuće Endemol. Nedavno se britanski dnevni list “The Guardian” bavio fenomenom ovoga formata koji je u samo pola godine postao omiljeni kviz milijuna Britanaca. Originalnu, britansku verziju kviza, koji je počeo s emitiranjem 2009. svakodnevno prate milijuni gledatelja, a ovogodišnja prosječna gledanost je 3,6 milijuna gledatelja.

Kako izgleda anketa?

Produkcijski tim postavlja pitanja skupini osoba širokog demografskog izbora prije kviza. Za svako postavljeno pitanje, članovi anketne skupine imaju 100 sekundi za ponuditi što više mogućih odgovora. Netočni odgovori se zanemaruju. Svi točni odgovori se prikupljaju i koriste da bi se ustanovila bodovna ljestvica vezana za svaki odgovor na svako od pitanja. Kako sudionici ankete, za razliku od natjecatelja u studiju, svoje odgovore daju pisanim putem, prihvaćaju se i odgovori koji su smisleno ispravni, no sadrže pravopisne pogreške. Svi drugi uvjeti koji bi utjecali na točnost odgovora natjecatelja u studiju primjenjuju se i na odgovore koje nudi anketna skupina.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …