Sveučilišna malonogometna liga!

Tradicija je važna. Ona je dio nas. A mi svoju i ove godine održavamo organiziranjem još jedne Sveucilišne malonogometne lige.


Naime, 21. travnja, pocinje 7. po redu Sveucilišna malonogometna liga u organizaciji Studentskog zbora Sveucilišta u Zagrebu. U sustavu natjecanja 5+1 ekipe raspoređene u po tri u svakoj grupi odmjerit će svoje malonogometne vještine na travnatim terenima Nogometnog centra Šalata na Zagrebackom velesajmu. Kotizacija po ekipi, iznosi 500 kuna a prijave se primaju najkasnije do 19. travnja, 2012.

Ovim putem pozivamo sve studentske i kvartovske amaterske ekipe da nam se pridruže na još jednom fer i korektnom malonogometnom natjecanju, s ciljem okupljanja studenata, kreiranja slobodnog studentskog vremena te promicanja jedinstvenih športskih vrijednosti i bavljenja športom općenito.

Dugogodišnja tradicija, iskustvo i znanje u organizaciji, profesionalni sudacki tim te vrhunski tereni sa svim pratećim sadržajima dovoljna su garancija za ugodan osjećaj i prije svega dobar nogomet u kojem pobjeđuju najbolji koje ocekuje i bogat nagradni fond.

Za sve dodatne informacije obratite se na broj 092/2133393 Tomislav, i 098/9940783 Ivan!

SML2

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …