STUDOM 2015: Otvorene prijave za međudomski malonogometni turnir

studom2015new

STUDOM – Međudomski malonogometni turnir se ponovno vraća na velika vrata! Već se tradicionalno svake godine najboljih domski hakleri okupljaju na jednom od najjačih studentskih turnira u organizaciji Poslovnice za sport Studentskog centra u Zagrebu. Prošle godine je napravljen veliki iskorak u samoj organizaciji te je turnir prebačen na umjetnu travu terena na Mladosti čije okruženje inspirira i one najzahtjevnije.

I ove godine će turnir biti popraćen uz sponzorstvo Pana, Cluba Roko, Pizzerije Stare Save, Macrona, Cedevite te studentskog portala esava.info kao medijskog pokrovitelja.

Prijave su otvorene do 17.05.2015. godine u svim Fitnessima studentskih domova Sava, Šara i Cvjetno ili na email: sport-rekreacija@sczg.hr slanjem popunjenog obrasca za prijavu ekipe.

Početak lige je zakazan za 19.05.2015. godine. Ekipe se mogu sastojati od 10 igrača, a jednu ekipu čine 9 stanara jednog doma + 1 stranac koji je obavezno student. Sustav igre je 5+1, a utakmice će se igrati utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom. Kotizacija nema te je samo sudjelovanje besplatno, a za najbolje će biti osigurane i nagrade.

Više informacija možete dobiti na www.sczg.hr/sport ili na brojeve telefona 098 9044 328, 091 4593 489 i 098 4593 488. Osim nogometa, ove godine će se održati i turniri u košarci, stolnom tenisu te odbojci na pijesku, ali o tome više informacija uskoro.


PLAKAT_studom_B2-01 (1)

www.esava.info

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …