Studenti varaždinskog FOI-a nude svoje znanje u zamjenu za donacije za ugrožene

553063_399773113392590_1826523410_n

Već smo pisali o akciji Kruh za poslije kao primjer vrlo uspješne i originalne humanitarne inicijative. Svakim danom se uključuje sve više pekara na cijelom prostoru Republike Hrvatske te na taj način omogućuju kupcima da unaprijed kupe kruh i ostave ga u pekari za osobe kojima je najpotrebnije.

Da pomoć ne mora biti samo u obliku novca i robe, već i u obliku znanja, dokazuju studenti varaždinskog FOI-a koji su svoje znanje ponudili u zamjenu za hranu ili odjeću. O tome je na svom Facebooku pisao i Portal dobrote – Kruh za poslije:

,,Dobili smo jednu prekrasnu ponudu! Nekoliko studenata varaždinskog FOI-a rado će izraditi osnovne web stranice za bilo koje poduzeće ili fizičku osobu, u razmjenu za donaciju u protuvrijednosti – hrana ili odjeća za ugrožene u poplavi: “Nemamo novac koji bi mogli donirati, ali imamo vještine i znanje koje smo voljni iskoristiti u humanitarne svrhe!”

Stoga pozivamo sve vas koji imate potrebu za izradom web stranice da nam se javite u inbox radi dogovora! Hvala varaždinskim studentima.”

Što drugo reći nego – svaka čast!

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …