Studenti u jednoj noći popili rekordnih pet tisuća jager bombi

KisEvnZ3_jagerbomb

800 studenata prošli je tjedan u Canterburyju oborilo jedan neobičan rekord, pa čak i za studentske krugove. U sklopu studentskog okupljanja pod popularnim nazivom “Jäger Rocks” popili su gotovo pet tisuća jager bombi, piše Huffington Post.

Te brojke je ponosno objavila tvrtka ”Student Republic” na svom Twitter profilu gdje stoji kako su studenti popili točno 4764 jeger bombi. Inače, jeger bomba nastaje miješanjem Jägermeistera i Red-Bulla.

Mediji su veoma kritično reagirali na navedeni tweet nakon čega je on i izbrisan. Kažu kako su mediji prenapuhali priču i kako je brojka popijenih pića netočna. “Greškom smo na Twitteru objavili tu brojku”, kažu iz tvrtke pravdajući se.

U izjavi tvrde kako je te večeri popijeno “samo” 2500 jeger bombi, pravdajući svoj prije objavljeni netočni navod. “Ova noć bila je bolja nego ikad, Jäger je tekao u potocima”, rekao je na Twitteru jedan ponosni sudionik pijančevanja.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …