Studenti novinarstva iz Sarajeva, Zagreba i Beograda mogu volontirati na ‘balkanskom CNN-u’

N1_TV_CNN_Cover-620x330

Prva regionalna 24-satna news televizija N1, nastala u suradnji s globalnom TV mrežom CNN, pokreće internship program s ciljem da talentiranim studentima iz regije pruži mogućnost da svladaju izazove moderne multimedijalne produkcije.

Najbolji studenti fakulteta novinarstva iz Sarajeva, Beograda i Zagreba imat će priliku nekoliko mjeseci provesti u centrima N1 u glavnim gradovima BiH, Srbije i Hrvatske te da radeći s vrhunskim profesionalcima steći praktična znanja o televizijskom i online novinarstvu, prenosi portal DEPO.

Nakon višemjesečnih priprema i tehnološkog uvezivanja centara N1 u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu, emitiranje programa ove televizije počet će u rujnu.

Glavni investitor N1 projekta je United Group, vodeća “pay TV” platforma u jugoistočnoj Europi, koja obuhvaća i Telemach BiH i Telemach Sloveniju, najveće kablovske operatore u BiH i Sloveniji, SBB, najvećeg kablovskog operatora u Srbiji, kao i Total TV, najveću satelitsku platformu u jugoistočnoj Europi.

Vodeći svjetski investicijski fond KKR sa sjedištem u New Yorku preuzeo je United Grupu, što je ocijenjeno najvećom američkom investicijom u jugoistočnoj Europi, priopćeno je iz televizije N1.

Provjeri ovo!

AKADEMSKI SKANDAL Profesor iz Čitluka tužit će ministricu obrazovanja RH

Kako sada stvari stoje čitlučki profesor Ivo Pejdo tužit će Blaženku Divjak, odnosno Ministarstvo znanosti i obrazovanja …