Štrajk u Studentskom centru: Od utorka zatvorene sve menze?

menzasava

Zbog odbijanja početka kolektivnih pregovora, Samostalni sindikat zaposlenika studentskih centara RH, Podružnica Zagreb, najavljuje ŠTRAJK koji će započeti 02. lipnja 2015. godine u 06:00 i trajat će do ispunjenja štrajkačkog zahtjeva, odnosno početka procesa kolektivnog pregovaranja.

U priopćenju štrajkača stoji kako Obaviještavaju korisnike usluga Studentskog centra u Zagrebu da u utorak, 2.lipnja 2015. u 06,00 sati započinje štrajk zbog odbijanja Poslodavca i Državnih institucija da razgovaraju sa radnicima o uvjetima rada.

“Sa ŽALJENJEM  Vam to priopćavamo, ali to  će rezultirati Vašom nemogućnosću korištenja naših usluga. Molimo Vas za razumijevanje, dapače i podršku, jer danas MI sutra VI!

Pozivamo Vas da nam pomognete na način da nas podržite u našim nastojanjima koja su jako mala, a to je da sjednemo za isti stol sa predloženim pregovaračima i razgovaramo. Samo to! Također  Vas pozivamo da putem slijedećih telefonskih upita izvršite pritisak na ustanove Ministarstva rada i mirovinskog sustava, MZOS-a, Sveučilišta u Zagrebu te Studentskog centra.”

Kako doznaje esava.info, štrajk bi se trebao konkretno odnositi na odijel prehrane tako da će menze vjerojatno biti zatvorene, osim za studente s invaliditetom koji će je moći koristiti na Cvjetnom naselju. Više informacija uskoro.

strajk

 

Provjeri ovo!

ZBA_generacija 2016 (2)

Kreće drugi ciklus programa Zaba Banking Academy

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, Zagrebačka banka pokreće i drugi ciklus Zaba Banking Academy – ...